Kontaktinformasjon TeVeBu

v/leder

Eirin Langedahl Pedersen
Bjørnevågveien 11
3145 Tjøme

Mobil    905 97 899
E-post:  te-ve-bu@ryggmargsbrokk.org

En spent gjeng besøkte Slottet

En spent gjeng besøkte Slottet

 

Fredag 21.september 2012 var TEVEBU (lokallaget i Telemark, Vestfold og Buskerud) invitert til Slottet i anledning av Martha Louises Fond.

 

Det var styret som reiste, i tillegg til Ingrid Rensvold og Linda Kval- Engstad, som begge har diagnosen ryggmarsbrokk. Mødrene deres var med som hjelpere. Så totalt så var vi 6 stk. Fire med diagnose, og to uten.

Vi ble plukket ut blant mange, fordi vi har fått økonomisk støtte til barn og ungdom fra Martha Louises Fond gjennom de siste fem årene.

Martha Louise fortalte om hvordan fondet ble opprettet. Lars Monsen fortalte om «Ingen grenser,» og viste litt fra en episode som har gått på TV. Konklusjonen han til slutt kom med var at ingenting er umulig, hvis vi bare har en porsjon stahet og vilje.

Ingrid Rensvold synes det var kjempestas å være på slottet. Da vi hadde stått i lang kø og endelig fått hilse på dronningen og Martha, kom det fra Ingrid:

Til lunsj fikk vi servert kanapeer og champagne. Dette ble servert i den store ballsalen.

Dette var jo ikke akkurat mat for en 11 åring, så etter maten sa Ingrid:

Ellers synes Ingrid det var veldig fint på slottet, og hun var fornøyd med slottsbesøket.

Det var avsatt tre timer (12-15) til programmet. Vi svevde VELDIG høyt den dagen ALLE sammen. Det var en utrolig opplevelse, som ingen av oss noen gang kommer til å glemme.

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools