Kontaktinformasjon TeVeBu

v/leder

Eirin Langedahl Pedersen
Bjørnevågveien 11
3145 Tjøme

Mobil    905 97 899
E-post:  te-ve-bu@ryggmargsbrokk.org

Referat fra ungdomsturen 2011

Helga 7.- 9. oktober samlet 11 spente ungdommer og to ledsagere seg på Tollboden Hotell i Drammen. Mange kjente hverandre fra før av, mens noen var nye. Tove og jeg var veldig spente på gjengen, og på hvordan arrangementet skulle gå. Etter en liten gruppesamling med informasjon flyttet vi oss til restauranten på hotellet. Der ventet en bugnende taco-buffet. Vi tilbragte kvelden med skravling og kos, men tok en tidlig kveld.
Lørdagen startet med frokost, før vi samlet oss i grupperommet igjen. Etter litt felles informasjon var det avreise for guttene. De skulle til Spiraltoppen for hundekjøring sammen med Atle Kristian fra RHØST. Jentene ble igjen på hotellet, og skulle ha en hel dag med hudpleie og sminke sammen med hudpleier.
Tilbakemeldingene tydet på at alle hadde det gøy på sine respektive aktiviteter. Men noen av jentene hadde nok også lyst på hundekjøring. Vi får se om ikke det er mulig ved et senere kurs ;).
Kveldens middag ble inntatt på Skutebrygga Restaurant ved Bragernes Torg. Her fikk vi en flott 3 retters middag. Fiskesuppe, grllspyd med ovnsbakte poteter og aioli og vaniljepanacotta ned skogsbærsalat stod på menyen. Gode og mette reiste vi tilbake til hotellet. Her koste alle seg i TV-stua med snop (de som orket) og brus. Latteren satt løst, og skravla gikk. Etterhvert kom vi oss i seng, og fikk noen timers søvn.
På søndag var det en TRØTT gjeng som møtte til frokost. Vi samlet oss i grupperommet, og skulle gå løs på helgens første "seriøse" tema. "Selvstendighetstrening" stod på programmet. Her ble mange temaer tatt opp, og alle fikk muligheten til å komme med sine tanker om de ulike temaene.
En sliten men fornøyd gjeng fikk så i seg litt lunsj, før den uunngåelige avskjeden stod på programmet.
Vi (Tove, Atle Kristian og undertegnede) vil få takke alle deltagerne for en flott tur. Vi vil også få takke de to ledsagerne for den flotte felles innsatsen de gjorde for gruppa!!!

Camilla

(Denne turen ble gjennomført med midler fra Prinsesse Märtha Louises fond og Tubfrim)


 

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools