Kontaktinformasjon TeVeBu

v/leder

Eirin Langedahl Pedersen
Bjørnevågveien 11
3145 Tjøme

Mobil    905 97 899
E-post:  te-ve-bu@ryggmargsbrokk.org

Referat fra årsmøteweekend 29. januar 2011

 

Referat fra årsmøte med hotellweekend for Te-Ve-Bu 2011

 

Lørdag 29. januar 2011 møttes vi til strålende vær på Eidene Røde Kors senter på Tjøme. Vi var i alt 28 voksne og 14 barn.

 

Dagen ble startet med innsjekk og organisering, etterfulgt av en flott lunsj bufeet klokka 13.00. Vi hadde lagt opp et program med litt mindre aktiviteter i år. Dette gav folk litt god tid til sosialt samvær og avslapping før selve årsmøtet.

 

Årsmøtet startet klokka 15.30, og barna ble da holdt i aktivitet av personalet på Eidene frem til klokka 17.00. Da møtet tok noe lengre tid enn forventet, så det ut som barna holdt seg selv i god aktivitet med ”Boksen går” i gangene. Det ble igjen litt tid til at alle kunne slappe av og ordne seg i stand til middagen.

 

Middagen startet klokka 19.00 i spisesalen. Vi ble servert spekeskinke med melon, rømmesaus og urtepesto. Det var noen problemer med å få ut forretten til alle samtidig, men maten smakte godt. Hovedretten bestod av helstekt svinefilet med urtefyll, grønsaker, ovnsstekte poteter og portvinssky. Barna fikk Eidenes hjemmelagede pizza. Til dessert var det en nydelig sjokoladekake med coulis av passjonsfrukt.

 

Etter en flott middag, hadde vi laget i stand en liten Quiz for å få fart på det sosiale samværet utover kvelden. Vi delte oss opp i grupper og hver gruppe ble oppfordret til å finne på et morsomt og betegnende gruppenavn.

 

 

Spørsmålene var varierte, noe for både store og små. Resultatet var veldig jevnt men det var Eidene Racing team som gikk av med seieren! Alle gruppene ble premiert med flotte premier i regi av Frode. Etter quizen var det natta for de minste og etter hvert for de voksne også.

 

Søndagen startet med frokost bufeet. Noen valgte å vende nesen hjem allerede etter frokost, mens de fleste ble med på helgens aktivitetsprogram.

Det ble rigget til med bordtennis og ballcasino i den ”lille” gymsalen mens i den ”store” ble det innebandykamp. Det ble full fart på alle arenaer og det var mange slitne og svette spillere som møttes til siste post på programmet – BINGO- i peisestua.

Til slutt ble det servert lunsj i spisesalen før vi alle reiste hjemover.

 

Takk for en hyggelig årsmøtehelg

 

Se bildene her !

 

 

 

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools