Kontaktinformasjon TeVeBu

v/leder

Eirin Langedahl Pedersen
Bjørnevågveien 11
3145 Tjøme

Mobil    905 97 899
E-post:  te-ve-bu@ryggmargsbrokk.org

2010 Årsmøtehelgen avholdt 29-30/1

2010 Årsmøtehelgen avholdt 29-30/1

Se bildene fra årsmøtehelgen ved å trykke på denne linken!

Referat fra årsmøte med hotell-weekend i Te-Ve-Bu 2010

 

Årets årsmøte ble kombinert med et opphold på Quality Grand Hotell i Kongsberg, med overnatting fra lørdag til søndag. Mange benyttet seg av muligheten til å komme fredag ettermiddag, og selv betale denne overnattingen. Totalt var det 48 personer til stede, fordelt på 27 voksne og 18 barn. I tillegg var det to personer som kom kun på selve årsmøtet.

 

Programmessig startet vi med lunsj på hotellet klokken 12.30.

Mellom kl. 14.00 og 15.00 var det mulighet for en guidet tur på Norsk Bergverksmuseum. Nesten alle benyttet seg av dette. Vi fikk et innblikk i Kongsbergs gruvedrifts historie med mange historier fra det tøffe miljøet gruvearbeiderne jobbet i. Det var interessant å se hvordan sølvet så ut at det ble tatt ut av fjellet og mange ble overrasket over hvor mye disse ubehandlede ”sølvklumpene” er verdt. Moro å få med seg en så viktig del av historien, både for Kongsberg og for Norge.

 

Årsmøtet var satt til å starte 16.30, men vi kom litt sent i gang med dette. Mens ”de voksne” hadde årsmøte, ble barna aktivisert med spill og film osv. Etter årsmøte var det mulighet for å få informasjon fra det helnorske helsekostfirmaet ”Shine”. De var representert av Turid Blomquist, Hilde Hansen og Grete Grøsfjeld. Siden årsmøtet ble noe forsinket, gikk dette dessverre på bekostning av tiden vi hadde til presentasjonen, da middagen ventet. Men det ble gitt informasjon om medlemsordning, ulike produkter og effekter. Alle som ønsker informasjon eller medlemskap kan enten sjekke ut på nettet, eller kontakte Grete (som vil være den personen vi eventuelt blir kunder hos). ”Shine” kan også komme på andre tilstelninger eller private hjemmedemonstrasjoner.

 

Klokka 19 stod middagen for tur. Vi fikk disponere en egen spisesal i 2 etg.

Det ble servert en treretters middag meg laks til forrett, kalkunfilet til hovedrett og is med frukter til dessert. En del av barna valgte barnemeny som bestod av hamburger og pommes frites. Under middagen ble det loddsalg med flotte premier i vente! Klokka 21 viste Asbjørn bilder og fortalte litt fra fotokurset for ungdom som Te Ve Bu arrangerte i høst. Det var masse flotte motiver, de flotte bildene fra Grafitiveggen på vanntårnet på Teie utmerket seg spesielt. Det var hyggelig å høre at ungdommene satte pris kurset og at de ønsker et oppfølgingskurs ganske snart.

Den norske finalen i Melodi Grand Prix var også denne lørdagen så mange av barna (og noen voksne) gikk litt til og fra for å få med seg hvordan det gikk med artistene. Vi hadde fått låne et TVrom i samme område som spisesalen og konferanserommet så det var ikke vanskelig å få med seg alle begivenhetene.

Til slutt på programmet var det loddtrekning, og det var mange heldige vinnere! Noen fikk så mange som fire gevinster! Det var som Frode hadde sagt, mange flotte premier og stor spenning.

Ved 23 tiden var det mange trøtte barn som ville(?) legge seg. Da var programmet slutt. Mens noen gikk på rommet fortsatte andre festen nede i hotellbaren.

 

Etter frokost neste morgen sjekket alle ut og satte kursen hjemover.

Stor takk til personalet på hotellet på Kongsberg som har vært svært serviceinnstilte og imøtekommende på alle måter.

 

Tusen takk til alle medlemmene i Te- Ve- Bu for nok et hyggelig treff

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools