Kontaktinformasjon TeVeBu

v/leder

Eirin Langedahl Pedersen
Bjørnevågveien 11
3145 Tjøme

Mobil    905 97 899
E-post:  te-ve-bu@ryggmargsbrokk.org

Jubileumsturen til Daftö 2005

Dette ble et vellykket arrangement.

Jubileumsturen til Daftö 2005
Dette ble et vellykket arrangement.


Det var 63 personer med stort og smått som tok turen til Sverige for å feire 10 års jubileumet til Te-Ve-Bu. De som tok ferje fra Sandefjord måtte vente ca en time for å komme seg avgårde, men vi hadde værgudene med oss så det gikk greit. Alle ble innlosjert i hytter, og brukte første kvelden til å komme seg på plass og bli kjent med omgivelsene.
Lørdagen var det også strålende vær. Vi hadde ikke noe felles program på formiddagen, så folk gjorde som de hadde lyst til. Lekeplassen (Piratland) og bassenget ble flittig brukt av de fleste barnefamiliene. I tilleg var det freesbeegolf, røverkamp, tog-tur på området, og minigolf.
Jubileumsmiddag hadde vi sammen i restauranten på stedet. Og i tillegg til at vi koste oss sammen med god mat og drikke fikk lederen vår, Ragnar Grøsfjeld, sagt noen velvalgte ord, og overrakt en gave til Elisabeth H. Johansen som var en av de som startet opp vårt lokallag. Hennes innsats i styret og i kulissene, og som nå er vår revisor, var bakgrunnen for denne opppmerksomheten.
Søndag vasket folk seg ut av hyttene og pakket sammen. Noen måtte også ha en tur i bassenget og på mini-golfen før hjemturen. Heidi Kjøde ordnet alt til dette jubileumet, og vi synes hun gjorde en kjempeinnsats!!!

Se bildene her!

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools