Kontaktinformasjon TeVeBu

v/leder

Eirin Langedahl Pedersen
Bjørnevågveien 11
3145 Tjøme

Mobil    905 97 899
E-post:  te-ve-bu@ryggmargsbrokk.org

Virvelnytt Nr 39 14.11.2005

Årets siste Virvelnytt et et faktum. Det har vært litt av et år. Mange har kanskje fått med seg at økonomien i foreninger generelt ikke er den samme som før. På alle plan i alle foreninger har utdelingen av offentlige midler vært annerledes i år enn tidligere. Men vi gjør så godt vi kan med de midlene vi har fått.
Høsten er over oss, og det blir kaldere i været. Noen venter på snøen og andre venter på nissen.... Og de som klarer seg fint uten vinter ser vel fram til å ta fram shortsen eller sol-kjolen igjen. Uansett håper jeg alle er klare for litt felles aktiviteter igjen

Dette har skjedd siden sist:

Ungdomsturen ble i år en ren jentetur slik det var for et par år siden. Som alltid ble jenter fra ”nabolaget” vårt; RØST, også invitert. På programmet sto 2 filmer om hvordan det er/kan være å leve med rygmargsbrokk og/eller hydrocephalus. Hudpleie- og make up-veiledning var hovedpunktet med turen. I tillegg opprettholdt vi tradisjonen med pizza-kveld i Vinkjeller`n på fredag, og restaurant-besøk på Skutebrygga på lørdag. Alle de 12 som var med var veldig fornøyde med turen. Referatet fra deltakerne selv kan dere lese i neste Spina!!

Framtidige arrangementer vi nå kan nevne er:

Skøyte/pigge-dag på Stadion i Skien. Samme type arrangement som i fjor. Påmelding følger Virvelnytt.

Bake-dag i Tønsberg. Også et populært arragement vi repeterer fra i fjor. Dette blir dratt i gang av noen driftige damer som ikke sitter i styret, men som ønsker å trå til. Det setter vi stor pris på!!! Påmelding følger Virvelnytt.

Juletrefest lørdag 7.januar. Alt er ikke helt avklart her, men vi regner med at det blir på Hof menighetshus slik det har vært de siste årene. Påmelding kommer i god tid.

Årsmøte 2006 blir i år uten overnatting. Dette av 2 årsaker, for det første gikk det mye penger til jubileumsturen vår til Dafto i sommer og for det andre har vi som nevnt tidligere betydelig mindre penger i år. Dato: 28.januar. Påmelding kommer i god tid.

Arrangementer i regi av andre enn oss:
Integreringutvalget for funksjonshemmede i Buskerud Idrettskrets inviterer til Åpen aktivitetsdag i Kongsberg.
Sted: Skrimhallen
Tid: Søndag 20. november kl. 11.00-15.00
Aktiviteter som bordtennis, klatring, skyting, boccia, rullestolløype, sykling samt div. hjelpemidler. Det blir oppvisning i rullestoldans.
Dette er et gratis arrangment som man ikke trenger melde seg på til.
Spørsmål rettes til: Viera Frydenlund tlf: 98 19 84 92 eller Thea Hajum tlf: 41 27 90 71.

Det var alt for nå! Da vil jeg bare si at alle både ganle og nye medlemmer er hjertelig velkommen til våre framtidige arrangementer. Og sist, men ikke minst vil jeg på vegne av styret ønske alle sammen

En riktig God Jul og et Godt nytt år!!!!!!!

Redaktør:
Tove B. Mathiassen, Korvaldvn. 54.3050 MJØNDALEN
E-post¸ tovebm alfakrøll online.no Tlf: 32872238

 

Trykk på denne linken for å se dette Virvelnytt i PDF-utgave !

 

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools