Kontaktinformasjon TeVeBu

v/leder

Eirin Langedahl Pedersen
Bjørnevågveien 11
3145 Tjøme

Mobil    905 97 899
E-post:  te-ve-bu@ryggmargsbrokk.org

Virvelnytt Nr 38 29.05.2005

Håper alle har hatt en fin sommer og har klart å komme igang med hverdagen etter ferien.
Det er ikke mye ny informasjon vi har å komme med denne gangen, men det lille vi har kommer her......

Dette har skjedd siden sist:

Kristinaløpet ble for vår lille gruppe avlyst p.g.a. for få påmeldte. Vi har hatt som tradisjon i flere år å stille med deltakere til dette årlige løpet i Tønsberg, og laget vår egen sosiale samlig etter løpet. Derfor håper vi at det passer for flere til neste år.

Jubileumsturen til Daftö ble en vellykket tur. Det var 63 personer med stort og smått som tok turen til Sverige for å feire 10 års jubileuimet til Te-Ve-Bu. De som tok ferje fra Sandefjord måtte vente ca en time for å komme seg avgårde, men vi hadde værgudene med oss så det gikk greit. Alle ble innlosjert i hytter, og brukte første kvelden til å komme seg på plass og bli kjent med omgivelsene.
Lørdagen var det også strålende vær. Vi hadde ikke noe felles program på formiddagen, så folk gjorde som de hadde lyst til. Lekeplassen (Piratland) og bassenget ble flittig brukt av de fleste barnefamiliene. I tilleg var det freesbeegolf, røverkamp, tog-tur på området, og minigolf.
Jubileumsmiddag hadde vi sammen i restauranten på stedet. Og i tillegg til at vi koste oss sammen med god mat og drikke fikk lederen vår, Ragnar Grøsfjeld, sagt noen velvalgte ord, og overrakt en gave til Elisabeth H. Johansen som var en av de som startet opp vårt lokallag. Hennes innsats i styret og i kulissene, og som nå er vår revisor, var bakgrunnen for denne opppmerksomheten.
Søndag vasket folk seg ut av hyttene og pakket sammen. Noen måtte også ha en tur i bassenget og på mini-golfen før hjemturen. Heidi Kjøde ordnet alt til dette jubileumet, og vi synes hun gjorde en kjempeinnsats!!!

Framtidige arrangementer vi nå kan nevne er:

Ungdomsturen som i år går tilbake til å være en Jentetur. Påmeldingen følger dette nummer av Virvelnytt, og de som nå har kommet i rett alder (13-25) og ikke har vært med før oppfordres til å melde seg på. Håper selvsagt å se ”gamle” ansikter også. Alle i rett alder som har lyst kan melde seg på. Dette kommer til å bli en fin tur.

Årsmøtet 2006. Vi har begynt å jobbe med dette nå, og selv om vi ikke kan si mer om hvor ennå, kan vi be de som er interesserte om å holde av lørdag 28/søndag29.januar.

Redaktør:Tove B. Mathiassen, Korvaldvn. 54.3050 MJØNDALEN
E-post¸ tovebm alfakrøll online.no Tlf: 32872238

 

Trykk på denne linken for å se dette Virvelnytt i PDF-utgave !

 

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools