Kontaktinformasjon TeVeBu

v/leder

Eirin Langedahl Pedersen
Bjørnevågveien 11
3145 Tjøme

Mobil    905 97 899
E-post:  te-ve-bu@ryggmargsbrokk.org

Virvelnytt Nr 37 29.05.2005

Her er vi igjen. Håper alle hadde en fin pinse og feiring av 17.mai. Værgudene holdt igjen akkurat lenge nok sies det her på Østlandet.

Siden sist har det vært Storstyremøte i Ryggmargsbrokk- og hydrocephalusforeningen (RHF). Det betyr at hovedstyret, lederne for alle utvalgene og alle lokallagene møtes. Her blir det diskutert saker som er viktig både sentralt og lokalt, og folk blir kjent med hverandre. Har bare lyst til å nevne at hovedstyret ser lokallagenes aktivitet og arrangementer som den viktigste jobben for våre medlemmer. Og da får vi bare fortsette med det.....

Barnas Kristinaløp i Tønsberg som ble nevnt i forrige nummer nærmer seg. Påmeldingen følger dette nr av Virvelnytt.

Etter jubileumturen i august vil vi igjen forsøke å arrangere en ungdomstur. Det kan nevnes at det i år grunnet tilbakemeldinger fra de siste årene vil bli en ren jentetur. Som vanlig vil også medlemmer av RØST (Oslo, Akershus og Østfold) bli invitert. Tidspunkt og opplegg er ikke klart enda.

Arrangementer i regi av andre enn Te-Ve-Bu

I forbindelse med Glommafestivalen 6.-10.juli skal Norsk Folkehjelp arrangere ”Menneskebibliotek” i Sarpsborg med fokus på fordommer, verdier og holdninger. Det vil si at ”bøkene” er mennesker som representerer grupper det er fordommer mot. Folk kan komme på besøk i biblioteket (les: teltet) og prate uformelt med ”bøkene”. Til dette er Norsk Folkehjelp ute etter ungdommer som kan være ”bøker”. Biblioteket vil være åpent kl. 14-20 hver dag. Mat og drikke til ”bøkene” vil bli dekt av Norsk Folkehjelp. Interessert??? Ta kontakt medTrine Høistad i Norsk Folkehjelp på mobil: 90 07 38 73 eller trine.hoistad alfakrøll auf.no

Det var alt for nå.......
Noen av oss sees i august på Jubileumsturen.

På vegne av styret i Te-Ve-Bu vil jeg ønske dere alle en riktig god sommer!!!! Håper alle får en fin ferie enten de skal til utlandet, til sjøen, på fjellet, være i byen eller på landet.

Redaktør:Tove B. Mathiassen, Korvaldvn. 54.3050 MJØNDALEN
E-post¸ tovebm alfakrøll online.no Tlf: 32872238


Trykk på denne linken for å se dette Virvelnytt i PDF-utgave !

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools