Kontaktinformasjon TeVeBu

v/leder

Eirin Langedahl Pedersen
Bjørnevågveien 11
3145 Tjøme

Mobil    905 97 899
E-post:  te-ve-bu@ryggmargsbrokk.org

Virvelnytt Nr 36 12.04.2005

Etter en tid med mye både-og-vær ser det nå ut for at våren har kommet for fullt. Noen blomster titter fram, og kroppen nyter den varme luften.
Uansett vær og andre ting.....vi har hatt nytt styremøte, og det betyr nytt nummer av Virvelnytt.

På grunn av jubileumsturen vi skal ha til sommeren har vi lite aktiviteter på gang før det, MEN en tradisjon holder vi ved like:

Barnas Kristinaløp i Tønsberg. Dette pleier å bli avholdt siste lørdag i juni, men fordi den lørdagen i år kolliderer med St. Hans skal løpet foregå 2.juli.
Vi vil sende ut invitasjon og mer info senere, men det kan nevnes at vi har planer om sosialt samvær etter løpet, og at de som bare ønsker å delta på denne ”etter-aktiviteten” er hjertelig velkomne til å gjøre det.

Hele 60 personer med stort og smått har meldt seg på Jubileumsturen vår til Daftö. Det er supert!!!! De påmeldte vil som nevnt tidligere motta den siste informasjonen pluss en giro for inbetaling av egenandelen før fellesferien. Vi sees!!

Arrangementer i regi av andre enn Te-Ve-Bu

I forrige nummer ble Hoveleiren annonsert. Her kommer Barne- og Ungdomsleiren på Hove.
Arrangør: AAIK og Arendal og Omegn Helsesportslag
Tidspunkt: 3.-7.august
Sted: Hove på Tromøy utenfor Arendal.
Aldersgruppe: 10-16 år
Påmeldingsfrist: 27.mai
Interesserte tar kontakt med integreringskonsulent Brit Fossli tlf:37 ... dagtid eller e-post: brit-ingebjorg.fossli alfakrøll nif.idrett.no

Annen informasjon
Vil gjerne informere om en ny video (VHS) som foreningen selger. Den heter ”Å leve med ryggmargsbrokk”, og koster kr. 100,- + porto., til sammen kr.122,
Det er en informasjonsfilm som handler om å leve med ryggmargsbrokk for barn og unge. Filmen viser kompleksiteten av diagnosen gjennom øynene til fire barn og unge, og har livskvalitet i fokus. Filmen er beregnet på foreldre og pårørende, barnehage personell, assistenter, lærere, barn - og unge med diagnosen og evt. klassen og ulike faggrupper som har kontakt med denne gruppen.
Første fremvisning var på Verdenskonferansen i Oslo, og den ble meget godt mottatt av deltagerne.
Filmen har norsk tale, og kan fås kjøpt med engelsk tekst.


VIKTIG! VIKTIG! VIKTIG VIKTIG!
I forbindelse med vårt 10 års jubileum i år har vi ambisjoner om å lage en DVD om Te-Ve-Bus historie. MEN vi trenger deres hjelp. Derfor etterlyser vi bilder og film fra arrangementer vi har hatt opp gjennom disse årene. Enten dere har vært på juletrefest, Kristinaløp, årsmøter, familieturer, ungdomsturer, dameturer, herreturer, eller noe annet.Uansett hva dere måtte ha, så er det av interesse. Ta kontakt med Tomm Gran, Fullriggerveien 2, 3135 Torød, tlf: 33 30 47 70, mobil: 93 43 46 45, E-post: tfg alfakrøll bluezone.no

Det var alt for denne gang. Kos dere i vårværet!!!

Redaktør:Tove B. Mathiassen, Korvaldvn. 54.3050 MJØNDALEN
E-post¸ tovebm alfakrøll online.no Tlf: 32872238

 

Trykk på denne linken for å se dette Virvelnytt i PDF-utgave !

 

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools