Kontaktinformasjon TeVeBu

v/leder

Eirin Langedahl Pedersen
Bjørnevågveien 11
3145 Tjøme

Mobil    905 97 899
E-post:  te-ve-bu@ryggmargsbrokk.org

Virvelnytt Nr 34 14.01.2005

Nytt år, nye muligheter, og det eneste nyttårsforsettet er å ikke ha nyttårsforsetter man kommer til å bryte. Eller hva?.....
Januar uten snø kan ikke jeg huske å ha opplevd før. Noen rullestolbrukere (slang:hjulbeinte) og krykke-gåere (slang: folk med ekstrabein) synes det er supert uten snø, andre ikke. Uansett.......

Dette har skjedd i Te-Ve-Bu siden sist:

Juletrefesten blei som i de senere årene arrangert i Hof, Vestfold. Ca 50 personer i stort og smått (noen veldig små) koste seg under ledelse av Egil og Wenche Gjerde. En koselig tradisjon vi ikke kan se forsvinner med det første. Nissen hadde ikke tatt helt ferie enda, så han kom innom en tur med poser til barna og andre unge.

Det neste som står på programmet da er:

Årsmøtet på Haglebu som går av stabelen 29.-30.januar. Vi gleder oss til å se de som har bestemt seg for å ta turen oppover, og håper det er nok snø der til litt uteaktiviteter.

10 års jubileum som nevnt i forrigeVirvelnytt. Det jobbes med dette arrangementet. Invitasjon/påmelding vil komme så fort ”det nye styret” har fått alle detaljer på plass. Men det som er spirkret allerede er dato og sted som jeg også nevnte i forrige Virvelnytt. Daftö Feriesenter (ved Strømsted i Sverige) 19.21.august. Se gjerne på www.dafto.se

Arrangementer i regi av andre enn Te-Ve-Bu:

Internasjonal Ryggmargsbrokk-og Hydrcephalus konferanse 2005 arrangeres 26-29.juni i Minneapolis, mainnesota USA. Se mer infiormasjon på den norske hovedforeningens side www.ryggmargsbrokk.no eller ta kontakt med meg (Red.info under strekmannen på forsiden).

Trymlekene 2005 arrangeres av Norges skiforbund 11.-15 april på Oset Høyfjellshotell, Golsfjellet. Deltakere må være 12 år eller eldre. De har aldersgrupper, og den ”eldste” gruppa er for 30 år og oppover.
Interesserte kan ta kontakt med vår leder Ragnar Grøsfjeld, e-post: rgroesfj alfakrøll online.no eller telefon:35 53....


Annen informasjon:

Fra 1.januar 2005 har TRS tatt over kompetanseansvaret også for barn under 16 år. Det vil si at de tar over det ansvaret Frambu har hatt til nå. Dette har ingen betydning for Berg Gård. Flere av oss voksne med diagnose som har vært tilknyttet TRS en stund er veldig glad for denne forandringen. Vi håper og tror at dette vil bli bedre for barna og foreldrene. Men Frambu poenterer at våre barn frem-deles er velkommen til sommeropphold på Frambu.

22.november 2004 tok Norges Gymnastikk- og Turnforbund (NGTF) over ansvaret for integrering av mennesker med ulike funksjonshemninger. Det vil si at NGTF skal utføre de oppgavene integreringskonsulentene i hvert fylke gjorde før. For mer informasjon se nettsiden www.gymogturn.no I venstremenyen der er en knapp/link som heter INTEGRERING.

Norges 4H har i Friluftslivets år 2005 som hovedtiltak å inkludere fysisik funksjonshemmede i sine friluftsaktiviteter.
Se nettsiden www.n4h.no eller ring ditt fylkeslag Telemark: tlf 35 ...,
Vestfold: tlf 33 37 10 00,
Buskerud: 32 26 67 00

Det var alt for nå. Dere hører fra oss igjen etter årsmøtet med litt nytt blod i styret.

Vil takke de som nå slutter i styret for super innsats og et bra samarbeid.


Takk fra oss som fortsetter litt videre...

Redaktør:Tove B. Mathiassen, Korvaldvn. 54.3050 MJØNDALEN
E-post¸ tovebm alfakrøll online.no Tlf: 32872238

 

Trykk på denne linken for å se dette Virvelnytt i PDF-utgave !

 

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools