Kontaktinformasjon TeVeBu

v/leder

Eirin Langedahl Pedersen
Bjørnevågveien 11
3145 Tjøme

Mobil    905 97 899
E-post:  te-ve-bu@ryggmargsbrokk.org

Virvelnytt Nr 33 15.11.2004

VIRVELNYTT
­
Nå har høsten kommet for fullt. Været blir kaldere og mange gleder seg til den første snøen kommer. (men ikke alle).


Dette har skjedd i Te-Ve-Bu siden sist:

Ungdomsturen ble arrangert i Drammen 29.-3l.oktober. I år inviterte vi også medlemmer fra RØST til i delta. Noen av de som hadde meldt seg på måtte desverre melde avbud i siste liten, men de som var med koste seg. Selvforsvar og "by-kos" sto sentralt, og opplegget var vellykket.
­
Litt annen informasjon:
­
Akutt reparasjon av hjelpemidler!! Jepp, det stemmer. Hvert fylke har faktisk fått hver sin Vakttelefon for reparasjon av hjelpemidler utenom arbeidstid. Denne kan brukes dersom feil ved hjelpemidlet setter deg i en nødsituasjon.
Ordningen omfatter alle hjelpemidler utlånt av trygdeetaten som kan sette deg i en nødsituasjon ved funksjonsfeil eller sammenbrudd.
Hjelpem.sentralen / Vakttelefon (15.30-24.00)
Buskerud 32 21 85 00 / 97 17 40 25
Vestfold 33 30 75 00/ 99 38 94 70
Telemark 35 91 31 00 / 99 39 93 23
Når du benytter deg av denne vakttelefonen, vil vakten vurdere å avtale med deg hvilke tiltak som skal iverksettes ut fra din situasjonsbeskrivelse.

Det neste som står på programmet da er:

Juletrefesten blir holdt 8.januar i Hof, Vestfold. Vi håper så mange som mulig kommer. Kanskje nissen tar seg en tur også???

Adventstreffene er i år Skøytedag i Skien og Bakedag i Tønsberg. Buskerud-medlemmmene oppfordres til å melde seg på selv om det ikke skjer noe i det fylket i år. Påmeldinger følger dette Virvelnytt.

Årsmøtet legges i år til Haglebu FjeIIstu~ med overnatting og aktivigteter for de som ønsker. Dato: 29.-30.januar 2005


10 års jubileum!!!!!! Neste år er det 10 år siden noen ildsjeler startet Te-Ve-Bu som lokallag under Ryggmargsbrokkforeningen. Dette har vi tenkt til å feire på en skikkelig måte med en tur til Sverige. Nærmere bestemt Dafto ved Strømstad. Dette er en tur for både store og små, og vi håper så mange som mulig vil være med oss å feire dette jubileet. Dato:19.-21.august. Så kryss av i kalenderen. Mer informasjon kommer senere

Og helt til slutt:
Årsmøtet er rett rundt hjørnet og dette betyr blandt annet valg av nytt styre. Noen av styremedlemmene blir sittende, mens andre avslutter sitt engasjement. Valgkomiteen vil ringe rundt til alle medlemmene og vi oppfordrer dere til å benytte muligheten til å bli med i styret og bestemme hva vi skal jobbe med.

Ved utsendelsen av forrige Virvelnytt var vi litt uheldige, og noen av dere kan ha mottatt Virvelnytt med veldig dårlig trykk. DETTE BEKLAGER VI!!

Redaktør:Tove B. Mathiassen, Korvaldvn. 54.3050 MJ0NDALEN
E-post. tovebm alfakrøll online.no Tlf: 32872238

 

Trykk på denne linken for å se dette Virvelnytt i PDF-utgave !

 

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools