Kontaktinformasjon TeVeBu

v/leder

Eirin Langedahl Pedersen
Bjørnevågveien 11
3145 Tjøme

Mobil    905 97 899
E-post:  te-ve-bu@ryggmargsbrokk.org

Virvelnytt Nr 31 23.08.2004

Tilbake til hverdag med skole, jobb og lignende betyr også nye styremøter og nytt nummer av Vivelnytt.

Aktivitetskalenderen for oss i Te-Ve-Bu ser slik ut i høst:

Dametur – Etter å måtte avlyse dameturen i våres kan vi nå meddele at det blir tur. Ny invitasjon før ferien gjorde at 11 damer (både med og uten diagnose) meldte seg på. Disse reiser til Gøteborg 28.-29.august.

Herretur – Paintball for ”gutter” over 18. Invitasjonen følger med dette nummer av Virvelnytt.

Ungdomstur – Kan nå meddele at det blit ungdomstur 29.-31.oktober. Aldersgruppen denne gangen blir 16-23 år (mest pga. opplegget) Hovedtema er selvforsvar fra rullestol (de som har stol kun til avlastning tar den med). Både gutter og jenter som vil lære seg dette oppfordres til å melde seg på. Invitasjon kommer med neste Virvelnytt.

Temakveld ”Skole” i Buskerud – Dette er fortsatt under planlegging. Ikke noe fastsatt tidspunkt enda, men vi kan si at det vil forgå i Hønefoss. Mer info senere.

Ellers vil vi informere om at 3 personer fra styret vil delta på konferansen ”Crossing Borders” i Oslo 2.-5.september. Vi glder oss til dette arragementet, både pga. temaene og det sosiale samværet. Jeg (Red. Tove) har deltatt på en slik konferanse i Sidney (Australia) for 9 år siden, og tror derfor dette blir er super opplevelse.

Minner til slutt om nettstedet til foreningen: www.ryggmarsbrokk.org . Der finner dere diverse informasjon, og også en link til Te-Ve-Bu sin side hvor vår web-anvarlig (Morten Mellingen) vil legge ut informasjon etter hvert.

Og så HELT til slutt….. Noen få ganger (slik som nå) har ikke vi i styret så mye informasjon å legge inn i Virvelnytt. Jeg vil gjerne ha tips/forslag fra dere om hva vi da kan fylle opp med. Enten dere vil ha ”diagnose-stoff”, vitser, temaer eller annet. Kom med deres mening!!! Dette kan sendes til Redaktør (se adresse på forsiden)

Redaktør:Tove B. Mathiassen, Korvaldvn. 54.3050 MJØNDALEN
E-post: tovebm@online.no, Tlf: 32872238

 

Trykk på denne linken for å se dette Virvelnytt i PDF-utgave !

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools