Kontaktinformasjon TeVeBu

v/leder

Eirin Langedahl Pedersen
Bjørnevågveien 11
3145 Tjøme

Mobil    905 97 899
E-post:  te-ve-bu@ryggmargsbrokk.org

Virvelnytt Nr 20 05.02.2003

Hei alle sammen!

Så har vi startet på et nytt år med nye muligheter og utfordringer. Håper dere hadde en fin slutt på 2002. Alle har vel fra tid til annen opplevd at ting ikke alltid går slik man ønsker, men vi får prøve å holde hodet over vann så blir nok svømmetakene bedre etter hvert. Styret i Te-Ve-Bu vil iallefall fortsette sitt arbeid for sine medlemmer både når det gjelder aktiviteter og annet det er aktuelt å ta tak i.

Dette har skjedd siden sist:

Juletrefesten ble i år holdt på Meninghetshuset i Hof lørdag 4.januar. Tradisjonen tro besto serveringen av gløgg, pølser, brus, kaker og kaffe. Underholdning, og musikk til ”juletre-gåingen” sto fam. Gjerde (som er medlemmer hos oss) for. Vil på vegne av styret takke dem for veldig bra bidrag.
Og selv om vi hadde byttet sted for juletrefesten så fant julenissen oss i år også!! Vi vil også takke nissens hjelpere for supre godteposer til barna.

Framtidige aktiviteter:

Årsmøte blir i år 1. mars på Røde Kors sitt sted Eidene, Tjøme. Påmelding og annen informasjon følger med dette nummer av Virvelnytt. Håper å se så mange som mulig der.
NB! Jeg vil be dere lese nøye igjennom denne informasjonen slik at de forskjellige frister og priser ikke blir misforstått.

Litt om hva vi ellers jobber med:

Som de aller fleste av dere vet betyr Årsmøte at det blir noen utskiftninger i styret.
Så selv om mange av de mest populære arrangementene også vil bli holdt i år, er ikke annen type arbeid bestemt. Det styret som har sittet i år har begynt et arbeid som det kan være nyttig for framtidige medlemmer at blir fortsatt. Men det er helt opp til det nye styret. Det er 3 personer (inkl. meg selv) fra ”det gamle styret” som har verv et år til. Resten av det nye styret blir som sagt fastsatt på Årsmøtet.

Mer er det ikke å informere om i denne omgang. Men som ofte kommer en liten oppfordring:
Vi vil gjerne ha deres (våre medlemmers) mening om det arbeidet vi driver, både på godt og vondt. Forslag til arrangementer/temaer tas også imot med takk.
Aldersspredningen på på våre medlemmer med diagnose blir bare større og større. Noen føler at de ikke passer inn fordi de ”bare” har hydrcephalus. Vi har i år jobbet veldig for å ha tilbud til alle, men det er alltid noen vi føler vi ikke når. De av dere som eventuelt ikke møter på Årsmøtet ,og kan vi deres mening der, er velkomne (som alltid) til å ta kontakt med meg (Red.- Tove) enten per post, e-mail eller telefon.


Redaktør:Tove B. Mathiassen, Korvaldvn. 54.3050 MJØNDALEN,E-post: tovebm alfakrøll online.no, TLF: 32872238

 

Trykk på denne linken for å se dette Virvelnytt i PDF-utgave !

 

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools