Kontaktinformasjon TeVeBu

v/leder

Eirin Langedahl Pedersen
Bjørnevågveien 11
3145 Tjøme

Mobil    905 97 899
E-post:  te-ve-bu@ryggmargsbrokk.org

Virvelnytt Nr 19 15.12.2002

Ho ho! Nå er det snart jul, og alle er opptatt med sitt for å få ting ferdig til den store dagen. Det har vært et ganske spenstig år i Te-Ve-Bu synes nå jeg. Det har skjedd endel både av aktiviteter, og arbeid innad i styret. Alle disse både vellykkede og mindre vellykkede episoder gjør at vi møter et nytt år med mer guts og stå-på-vilje.

Dette har skjedd siden sist:

Arbeidsgruppene for Telemark og Vestfold var litt uheldige og hadde arrangementer på samme helg. Invitasjonen fra Vestfold ble også ved en feiltagelse bare sendt ut til medlemmer i Vestfold. Denne glippen er vi klar over, og beklager at dette skjedde. Skøyte-/ adventstur i Telemark, og Adventstreff i Vestfold gikk etter alt jeg har hørt veldig bra, med mange fornøyde deltagere.

For å minne dere litt på hva Arbeidsgruppene er, kan jeg si følgende:
Fordi vi i styret skal dekke et ganske stort geografisk område har vi besluttet at hvert fylke skal ha hver sin Arbeidsgruppe. Buskerud er faktisk det eneste fylket hvor dette ikke er i gang, så hvis noen er interessert etter å ha lest ”arbeidinstruksen”, så ta kontakt med meg (Tove) på tlf eller e-mail.
Arbeidsgruppene skal sette i gang aktiviteter, hyggekvelder og annet i sitt fylke. Målet var at folk ikke skulle være nødt til å reise så langt for å treffe andre medlemmer. Det er for mange lettere å være med hvis samlinger blir holdt mer sentralt i hvert fylke.
Men alle medlemmene skal få invitasjon til alle fylkestreffene, for noen ønsker å være med over alt.

Framtidige aktiviteter:

Det blir Juletrefest søndag 5.januar kl. 14.00., stedet blir HOF. Invitasjon følger med Virvelnytt. OPPFORDRER UNGDOMMENE PÅ DET STERKESTE TIL Å MELDE SEG PÅ!!!!!!

Årsmøte som kommer i febr/mars har vi ikke lagt planer for enda, men vil bare gjøre dere oppmerksom på at det kommer.

Litt om hva vil ellers jobber med:

Det har ikke kommet inn en eneste kommentar på forslaget om foreninghytte, og jeg er litt usikker på hvordan det skal tolkes. Enten leser ingen Virvelnytt (og da trenger vi jo ikke noe Virvelnytt), eller så har ingen noe å si om en eventuell anskaffelse av en slik hytte. Kan aldri tenke meg at ingen av våre medlemmer har meninger om dette. Få høre nå!!!! Skriv, ring eller send e-mail til: Tove B. Mathiassen, Korvaldveien 54, 3050 Mjøndalen. Telefon: 91306528. E-post: tovebm@online.no.

Kommentarer eller forslag til styrets arbeid har vi heller ikke mottatt. Vi vet det sitter flere medlemmer med forslag og ideer, og vi vil veldig gjerne høre dette. Vi jobber ganske intenst for å gjøre ting til alles beste, og merker på deltagelse på de forskjellige arrangementene at ikke alle er fornøyd. Det ville være en utrolig lettelse å få tilbakemeldinger fra dere. Uansett om det er postivt eller negativt. OG HUSK: Vi har utlovt en premie!!!!! Første seriøse forslag eller kommentar som kommer inn i januar får en overraskelse i posten.

Til slutt vil jeg på vegne av alle i styret, ønske dere
en riktig God Jul
og
et Godt Nytt År


Redaktør:Tove B. Mathiassen,Korvaldvn.54. 3050 MJØNDALEN,
E-post:tovebm alfakrøll online.no

 

Trykk på denne linken for å se dette Virvelnytt i PDF-utgave !

 

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools