Kontaktinformasjon TeVeBu

v/leder

Eirin Langedahl Pedersen
Bjørnevågveien 11
3145 Tjøme

Mobil    905 97 899
E-post:  te-ve-bu@ryggmargsbrokk.org

Virvelnytt Nr 18 21.11.2002

Hei igjen. Nå er det en stund siden dere har fått Virvel-nytt, men her kommer det. Årsaken til det lange oppholdet er diverse arbeid innen styret ,og min egen kapasitet. Det skal nok bli mer regelmessig heretter.
Ber om at dere leser nøye igjennom denne utgaven, for det ligger en premie på lur her hos oss.

Dette har skjedd siden sist:
Gutteturen til det fine stedet på Steindammen ble desverre avlyst pga. for få påmeldte ( les 1 person). Dette er synd siden vi mener dette er en fin mulighet for gutta til å komme sammen og være kun GUTTER!
Ungdomsturen og Jenteturen som ble slått sammen på samme helg ble derimot fullbooket, så denne tradisjonen kan jeg love at vi holder på. Ungdomsturen var en tur til Oslo for å være publikum i Senkveld. Så hvis noen tror de så noen kjente fjes der 4.oktober kan nok det stemme. Etter turen dro vi til Drammen hvor vi spiste pizza på det hotellet vi jentene skulle tilbringe resten av helgen. Så dro guttene hjem, til noen jenters fortvilelse, og vi fortsatte helgen på nokså tradisjonelt ”Jentekos”-vis. Make up, hudpleie og fysisk aktivitet var den ”seriøse” delen, mens restaurant-besøk og moro i en av stuene på hotellet ble resten av opplegget. Siden jeg selv arrangerte begge disse turene (som RØST også ble invitert til) vil jeg ikke si mer om hvor vellykket det var. Les referatene når de kommer i Spina.

Framtidige aktiviteter:
Det blir Juletrefest søndag 5.januar kl. 14.00., stedet blir mest sannsynligvis i Tønsberg. Vi hadde ikke hadde noen suksess med å flytte det til Buskerud slik vi forsøkte i fjor.
Mer informasjon kommer snart.
Årsmøte som kommer i febr/mars har vi ikke lagt planer for enda, men vil bare gjøre dere oppmerksom på at det kommer.

Litt om hva vil ellers jobber med:
Som de fleste av dere sikkert vet har Hovedforeningen fokusert mye på Likemannsarbeid og Likemenn/ kontaktpersoner. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at vi i Te-Ve-Bu har flere likemenn, og at de fleste sitter i styret. Dette er personer som har taushetsplikt. De kan informere om hjelp i forhold til skole, hab.tjeneste, hjelpemiddelsentralen o.l. ,eller bare for en prat med eventuelle råd og tips.

De Likemennene vi har i styret er:

Anita Korneliussen tlf. 32871213/92886228
Hilde Samuelsen tlf. 35514895/90862847
Tove B. Mathiassen tlf. 32872238/91306528
Liv Tørring tlf. 35523592
Mette K. Aase tlf. 33058952/98836569
Morten Mellimgen tlf. 35050295/95727203

Det har også kommet opp forslag om å anskaffe en foreningshytte. Den er ment å være til arrangementer satt i gang av styret, og til privat bruk av dere, våre medlemmer, for en tur i tilrettelagte omgivelser. Det ligger en aktuell hytte på Bolkesjø, like ved hotellet, som vi skal innhente mer informasjon om.
Vi anskaffer ikke en slik hytte hvis dere som medlemmer ikke er interessert. Derfor vil vi ha tilbakemeldinger fra så mange som mulig av dere. Hvilke tanker har dere rundt en slik hytte? Ville dere bruke den til private turer eller kun arragement i regi av foreningen?
Svar kan sendes til meg (Tove) per post eller e-mail (se under strekmannen på første side).

Vi har bestemt at vi ønsker å strukturere styret mer. Dette for å få et mer effetivt arbeid hvor alle har sine oppgaver, og ikke alle (eller noen få) jobber med alt. Dette skal vi sette opp en plan for på neste møte 4.desember. For at vi skal bli et styre som jobber med arrangementer og temaer som dere synes er viktig trenger vi å høre deres mening. Hva synes dere vi gjør bra? Hva gjør vi dårlig? Hvilke arrangementer bør vi holde på som tradisjon? Forslag til andre typer arrangementer? Hvilke i samfunnet bør vi jobbe mer med informasjn til, samarbeide med (f.eks. helsestasjon,hab.jeneste)??
Det er ikke mye tid, men dere kan sende forslag/kommetarer til meg. NOEN VIL FÅ EN PREMIE!!

Redaktør:Tove B. Mathiassen,Korvaldvn.54. 3050 MJØNDALEN,
E-post:tovebm alfakrøll online.no

 

Trykk på denne linken for å se dette Virvelnytt i PDF-utgave !

 

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools