Kontaktinformasjon TeVeBu

v/leder

Eirin Langedahl Pedersen
Bjørnevågveien 11
3145 Tjøme

Mobil    905 97 899
E-post:  te-ve-bu@ryggmargsbrokk.org

Virvelnytt Nr 13 29.01.2002

Så har vi startet på et nytt år med nye opplevelser og muligheter. Håper alle har hatt en fin jul- og nyttårsfeiring, og er klare for litt aktivitet i foreningen igjen. Først har jeg en hilsen fra Kalena Pedersen på Tjøme. Hun ønsker alle hun har blitt kjent med i
Te-Ve-Bu et GODT NYTT ÅR, og fortsetter vår vits-og gåtestafett med dette innslaget:

Hva var det høyeste fjellet før Mount Everest ble
oppdaget?
Mount Everest!!!!
Det var like høyt før det ble oppdaget.

Kalena utfordrer Daniel Kollane Aase, Hof, og håper samtidig han har det bra i det nye året.
Daniel kan sende sitt bidrag til meg (Red.)....som vanlig.

Dette har skjedd siden sist:

Vi prøvde å gjøre en liten vri på Juletrefesten i år for å se om vi kunne få med flere av våre medlemmer fra Buskerud (det er nemlig en del av dem), men oppslutningen ble så dårlig at arrangementet ble avlyst. Så neste år blir det nok i Vestfold som tidligere.

Årsmøtet blir som nevnt tidligere i år kombinert med badetur. Lørdag 9. mars samles vi på Langesund til sosialt samvær, bading og så klart årsmøte. Vi håper på at de fleste vil overnatte slik at vi får mer tid samlet, men det er også mulig å bare være med på lørdagen.

Andre arrangementer vi håper på å få til (økonomien styrer det meste her) utover året er: dametur, herretur, tenårinsgtur for jenter,grillfest/Christina-løpet, teatertur, aktivitetsweekend på Granlien, ungdomstreff GUTTER OG JENTER, temakvelder og Juletrefest.

Så som dere ser er det et ønske om å få med alle på minst en aktivitet i løpet av året.

Så er det tid for noe jeg har kalt Redaktørens ”verbale”-utblåsning. De som kjenner meg vet at jeg MÅ si noe hvis jeg føler at det trengs. Så her kommer mine utbrudd/oppfordringer for denne gang:

Vi har medlemmer over et ganske stort geografisk område, og dette kan gjøre det vanskelig for folk å møte på arrangementer. Dette gjelder ikke bare juletrefesten. Siden den største gruppen av aktive medlemmer bor i Vestfold blir det ofte tatt arrangementer der.
Så fra meg (som bor utenfor Drammen) til medlemmer i Buskerud og Telemark: det er ikke fryktelig langt til Tønsberg, og for å få arrangementer i nærheten av dere bør dere møte opp og komme med ønsker/forslag.

Familie-arragementer har ofte blitt tolket som ”småbarnsarragementer”, og det håper jeg vi kan gjøre noe med. Alle familier har på et tidspunkt tenåringer i familien, men det er ikke alltid like ”kult” å dra på tur med sine respektive når man er tenåring. Så denne oppfordringen går til tenåringene våre: (Jentene har ihvertfall telefonnr til hverandre og andre har blitt kjent på diverse leirer osv.) Prat sammen og meld dere på!!! Hvis dere vil dra uten foreldre må det selvsagt være avklart med dem, men dere må ta initiativet. Da får dere treffes oftere, og kanskje foreldrene deres hadde syntes det ville være fint å møtes for annet enn henting og bringing.


Så litt diverse info fra styret pluss en etterlysning:

Som medlemmer av Ryggmargsbrokkforeningen er vi også medlemmer av FFO. Dermed kan vi individuelt søke FFO om støtte til kurs og utdannelse.

Vi trenger en ny revisor til regnkapet vårt. Er det noen som kan påta seg denne oppgaven, eller som kjenner noen som er aktuelle?. Vedkommende trenger ikke være off. godkjent.

Redaktør:Tove B. Mathiassen,Såsengt. 26 B.3050 MJØNDALEN,
E-post:tovebm alfakrøll online.no

 

Trykk på denne linken for å se dette Virvelnytt i PDF-utgave !

 

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools