Kontaktinformasjon TeVeBu

v/leder

Eirin Langedahl Pedersen
Bjørnevågveien 11
3145 Tjøme

Mobil    905 97 899
E-post:  te-ve-bu@ryggmargsbrokk.org

Virvelnytt Nr 7 10.10.2000

Nå har høsten kommet for alvor og jeg vet ikke hvordan det er
med dere, men jeg holder på å regne bort. .
Siden forrige Virvelnytt kom ut har det skjedd litt av bvert. Her
er en kort: oversikt:
. Fedretur til Steindammen: 8 fedre deltok på denne turen( som gikk til den koselige hytta som Foreningen for funksjonshemmede i NEDRE EIKER ( ikke øvre, Morten) eier. de prøvde fiskelykken, men måtte nøye seg med et napp, som visstnok kan bevitnes. Verdensproblemer og andre problemer ble diskutert over spekemat og flutende tilbehør. Barnas situasjon og fedrenes forhold til dette ble det også snakket mye om. Alle var meget fornøyde, og vi håper at dette resulterer i at flere melder seg på neste gang sjansen byr seg.

Jentetur til Drammen: Det var 4 jenter + meg og en hjelper som deltok på denne samlingen. Vi Hadde en dame som lærte oss mye om farger, stil og sminke og det virket som dette falt i smak for alle. Hun sminket opp alle jentene før vi inntok
Skutebrygga i Drammen og som alltid (har erfaring !!) ble det
en vellykket kveld der. Søndag hadde vi en veldig personlig
samtale om hva vi tenker om oss selv i forhold til venner, familie, gutter, framtiden osv. Jeg hadde også skaffet autografer fra boybandet A1 og DET var hvis ikke så dumt. Les mer om hva jentene synes i neste Spina!!

Storstyremøte: Morten ble med som vararepresentant. Det var mye jobbing på dette møtet og det lover bra for framtiden. Verdenskonferransen i 2004 skal holdes i Norge, så det vil bli
mye jobbing i f9oreningen fram mot den. Vil oppfordre aIle som har ttlgang til internett om å besøke vår hjemmeside www.ryggmargsbrokk.org.

Så litt om det dere kan vente dere i høst:
. Badetur til Langesund blir mest sansynlig i månednedskifte oktober/
november. Nærmere opplysninger kommer seinere.

Ellers jobber vi i Te- Ve-Bu fortsatt med å få inn premier til loddsalget jeg skrev om i forrige Virvelnytt. Håper noen av dere kan gi lyd fra dere og hjelpe oss med dette. (HALLO!!!)
Vi skal også prøve å bli mer aktive mot Habiliteringstjenesten i de forskjellige fylkene. Hvis det er noen av dere der ute som bar positive eller negative synspunkter så blir vi veldig glade for å høre fra dere. I første omgang konsentrer vi oss om Vestfold, men Buskerud og Telemark kommer etter for her er det mye som kunne vært bedre!
Aktivitetsplan for 2001 blir tatt opp på neste møte vi skal ha 7. november, men her er noen forslag: juletrefest, tenåringstur, viilmarkstur, mødretur, årsmøte på Tanum Strand i Strømstad ( supert sted! l). Har dere andre forslag så kom med det!!

Som dere sikkert skjønner så prøver jeg desperat å få litt respons fra dere som er medlemmer. Det er dere vi er her for og enten dere er foreldre, søsken, "brokkere" selv, tanter, onkler eller besteforeldre så er det Viktig at dere sier ifra og kommer med forslag. Jeg vil ikke være med på å bestemme en hel del hvis ingen av dere synes det har noen hensikt. Det er mange forskjellige "grupper" innvolvert i foreningen og jeg vet at noen tenker "Skjer det ikke noe som jeg kan være med på snart ?. Derfor kommer jeg (som vanlig) med en oppfordring :Alle setter seg ned å tenker litt, og så gleder jeg meg til å få full postkasse! ! !

Min adresse er:

Tove B. Mathiassen
Såsengt. 46 B
3050 MJØNDALEN
E-post:.tovebm alfakrøll on1ine.no
Hvis dere heller vil ringe så kan dere kontanke Elisabeth, meg eller Morten på disse nummerne:
Elisabeth H. Johansen, tlf 33320290, Vestfold
Tove B. Mathiassen, tlf 32 87 22 38, Buskerud
Morten Mellingen, tlf 35 05 02 95, Telemark

 

Trykk på denne linken for å se dette Virvelnytt i PDF-utgave !

 

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools