Om TeVeBu

Ryggmargsbrokk- og hydrocephalusforeningens Fylkeslag for Telemark, Vestfold og Buskerud. Forkortet TeVeBu.

TeVeBu ble stiftet i 21 august 1995.

Vi er 113 medlemmer pr. 31.desember 2018  som er fordelt på 55 i Vestfold, 30 i Buskerud og 28 i Telemark.

Dette er fordelt på 57 fakturaer  for både ekelt- og familiemedlemsskap.

 

Aktiviteter som vi har forsøkt å få til tidligere:

På lista over årlige arrangementer vi forsøker å få til står  årsmøte,  ungdomstur,  fylkesvise treff og juleluch..

Årsmøte

Så sant økonomien tillater det arrangerer vi en sosial samling med overnatting i forbindelse med årsmøtet. Vi har blant annet hatt årsmøte på Skjærgården hotell og badepark, Røde kors senteret på Eidene, Haglebu Fjellstue, Quality hotell i Tønsberg, Tyrifjord Hotell Vikersund, Quality Hotell Skjærdården i Langesund og på Quality Hotell i Kongsberg.

Fylkesvise treff


Vi har i en del år arrangert fylkesvise treff i førjulstiden. Disse var naturligvis åpne for alle våre medlemmer. I Telemark har vi vært på Skien Isstadion, mens det i Vestfold har vært arrangert både pizzakvelder og bakedager. Og i Buskerud har vi hatt pizzakveld.

Julelunch

Vi har de siste årene hatt stor oppslutning om en lunch i Tønsberg før jul.

Andre arrangementer
Utover de ”faste” arrangementene har vi også hatt lyst til å forsøke oss på andre ting. Ethvert arrangement vil som kjent være avhengig av økonomi.
Vi i styret søker hvert år med til dels vekslende hell på midler fra det offentlige og diverse private fond og legater. I den grad vi lykkes med søknadsprosessene svirrer det alltids noen spenstige planer i bakhodet, men inntil videre blir de liggende der….

 

Informasjon

Vi forsøker også å holde våre medlemmer oppdatert på våre websider for lokallaget som vi har hatt siden 2004. Her legger vi også ut referater og bilder fra avholdte arrangementer (http://www.ryggmargsbrokk.org/rmb_tevebu)  En lukket Facebook-gruppe finnes også som heter RHF Te-Ve-Bu. TeVeBu har tidligere gitt ut et internt medlemsblad som heter Virvelnytt.

 

Avslutning

Vi skulle ønske at medlemmene blir mer aktive. Vi har mange medlemmer som ikke vi ser så ofte på våre arrangementer. I tillegg vet vi at det er flere potensielle medlemmer som av ulike grunner ikke har meldt seg inn i foreningen.
Vi mener det er viktig for alle med diagnose og pårørende å møte andre i samme situasjon, og vi kan dra stor nytte av hverandres erfaringer.
Derfor ønsker vi med dette alle våre medlemmer velkommen på våre arrangementer, og vil oppfordre alle som går og lurer på om de skal melde seg inn i foreningen – ikke nøl, meld dere inn i dag; Innmeldingsskjema finner du ved å trykke på "Innmelding i foreningen" helt øverst på siden.

 

Webredaktør Morten Mellingen

 

 

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools