Virvelnytt nr 65 ??.12.2012

 

VIRVELNYTT

Desember 2012 65. utgave

 

 

Nettside: http://www.ryggmargsbrokk.org/rmb_tevebu/

 

 

 

 

Hei alle sammen!

Så var det jommen meg jul igjen! Hei hvor tida flyr!

I høst har det skjedd litt av hvert i TeVeBu som dere kan lese om i denne utgaven.

I år ble det arrangert kun et felles adventstreff, julebord i Tønsberg.

Vi vet at bakedagen har vært et populært arrangement (og veldig praktisk å få fylt opp kakeboksene før jul) men i år fikk vi det ikke til.

Det er vanskelig å finne egnet lokale men vi prøver igjen neste år!

Juletrefest blir det lørdag 5. januar, i tradisjonens tro, så det kan dere glede dere til.

Årsmøte med hotellopphold blir lørdag 19- søndag 20. januar 2013 i Drammen. Håper på bedre deltakelse enn det var i 2012.

Etter 4 år som leder i TeVeBu (og noen år før det som styremedlem) så trekker jeg meg nå ved neste årsmøte. Det har vært en spennende og lærerik tid, og nå håper jeg at det er noen der ute som kan tenke seg å overta vervet. Det er viktig å holde TeVeBu i gang!

Da gjenstår det bare å takke for meg og ønske dere alle en

God jul og et riktig godt nytt år.

Julehilsen fra Liv Torill for styret i TeVeBu.

 

 

 

 

Familietur til Hunderfossen 8-9. september:

Det var en liten men trivelig gjeng som tok turen til Hunderfossen denne kalde og regnfulle helgen. Vi var 5 barn og 9 voksne som koste seg familieparken. Mye å finne på for enhver smak og alder.

Spesielt koselig med søndagslunsj i Trollstua. Arr. Liv Torill

 

 

 

TeVeBu på Slottet!

Fredag 21. september var styret i TeVeBu så heldige å få være med på 40 års feiringen av Märtha Louises Fond. Vi ble plukket ut blant de mange som har fått økonomisk støtte til tiltak for barn og ungdom de siste fem årene. Lars Monsen fortalte fra ”ingen grenser” programmene og lunsj, champagne og kanapeer, ble servert i den store ballsalen. Vi svevde høyt den dagen!

Det var en fantastisk opplevelse for oss alle sammen!

 

 

 

 

Torsdag 27. september var det voksentreff med pizza og prat i Tønsberg. Ikke så mange dukket opp men det var hyggelig allikevel, arr: Heidi S

 

 

 

 

 

KREATIV GJENG PÅ KORT-KURS

Søndag 28. oktober tilbrakte 5 ivrige sjeler ettermiddagen på kurs i «Kreativ Hobbys» lokaler i Kongensgt. i Larvik.

Eieren av butikken, Anne Bente Hauge, instruerte oss i teknikken «Shabby Chic», hvor vi fikk lage 2 ulike julekort i duse farger med mange artige detaljer. Alt vi trengte til å lage korta, var gjort klart på forhånd, og vi fikk god hjelp underveis i kurset ved behov. Å gi bort håndlaget kort er en gave i seg selv, og vi som deltok på kurset ble inspirert til å være ekstra kreative før jul.

Se forsiden, der har vi et flott eksempel arr: Hilde

 

 

 

 

 

 

Ungdomsturen 2012

2. november møtte 9 spente jenter, og to minst like spente ferske kursledere opp på Tollboden hotell i Drammen for årets ungdomstur.

Fredagen gikk med til sosialt samvær og "bli kjent", og vi koste oss med taco-buffet. Skravla gikk, og det dannet seg en fin og samlet gjeng.

Lørdagen gikk med til hudpleie og sminke.

På kvelden var alle klare for middag på Skutebrygga. Vi var megastolte over jentene, som ALLE møtte før avtalt tid i resepsjonen. Vi avsluttet kvelden på hotellet, med kos, snop og masse skravling.

På søndag var det tid for litt mer snakking. Vi hadde lagt opp til litt forskjellige samtale temaer som kan være viktige for ungdom, og prøvde å legge vekt på utveksling av erfaringer og tanker.

Vi fikk noen praktiske utfordringer på kurset, siden vi ikke hadde med oss noen assistent. Men vi må virkelig få berømme alle jentene, for de var utrolig flinke til å vise omsorg, ansvar og forståelse. Vi er stolte av dere alle!!! Også en stor takk til Bettine som var med som ledsager, og hjalp oss masse.

Etter lunsj var det tid for hjemreise, og en utrolig fin helg var nå over. Mange slitne jenter dro hvert til sitt, men jeg tror de fleste var fornøyde :)

Arr: Heidi N og Camilla

 

 

 

Julebord i Tønsberg:

Søndag 9. desember samlet det seg 24 personer til julebufeet på Quality Oseberg i Tønsberg. Masse deilig mat å velge i, og for et dessertbord! Dette var en ny vri på adventstreffene, og hyggelig var det! Kanskje dette kan bli en tradisjon? Arr: Heidi S

 

 

Her er selve Virvelnytt med bilder i pdf- utgave

 

« Tilbake Skriv ut artikkel   Skriv ut artikkel
Tips en venn Tips en venn

Til (mottakers e-post adresse)
Fra (din e-post adresse)
Design by InBusiness | Powered by iTools